Блог

5 історій про дивних програмістів. Тільки для дорослих

Український IT-блогер Діма Малєєв опублікував у Twitter довгий тред про дивних програмістів, яких він зустрічав у своєму житті. З дозволу автора публікуємо допис без змін.

Я обіцяв тред про дивних програмістів, яких я зустрічав у своєму житті, а потім мене заблочили, а потім я забігався, а ви всі бігали з новими срачами, в які я так і не вліз. 

Коля зі Стрия

І звичайно перший, то Коля. Коли я написав книгу — йому була присвячена ціла глава в моїй книжці. Коля був зі Стрия. Він прийшов в кімнату і сказав: привіт, я Коля, і став жити з нами. Коля переїхавши у Львів, зразу купив спортивний костюм, завів аську яку назвав як і фірму костюма.

Одного разу я прийшов до кімнати, і весь ковролін був у гівні. І Коля сидить. На питання: Коля, блядь, що тут відбувається, Коля сказав, що він йшов на електричку через поле, і вступив в коровяче гівно, а об ковролін дуже зручно витирати. І шаркнув ногою по ковроліну.

А потім Коля їв виноград і дуже голосно відригував. На моє: Коля, ти шо, ахуєл, він сказав — що природно, то норм, і я зрозумів що маю бути вдячним колі за те що в кутку в нас не насрано. А ще він називав таблички в базі данних іменами своїх колишніх. І піздився з маршрутчиками

Як ви зрозуміли, Коля був дуже цікавий хлоп, і мені іноді навіть дуже цікаво, що з ним зараз.

Сергій С++

Тому переходимо до Сергія. Сергій з’явився нізвідки, любив блек метал, і писав на С++. Чомусь дуже часто С++ програмісти мають образ такого вот серйозного і сурового чувака

Кароче, Сергій приїхав з якогось містечка, і йому видали корпоративну квартиру, де він міг жити до двох місяців, поки шукає квартиру у Львові. Коли він з'їхав, а клінінг ще не прийшов, один з рекрутерів, в кого був доступ до квартири, повів туди жінку, щоб показати чудеса кохання.

Коли вони зайшли у квартиру — вона вся була списана пентаграмами, і в центрі кімнати пролитий кетчуп на полу, знов ж таки на пентаграму. Сексу не вийшло, і Сергія навіть не звільнили. Ну, а що — така людина. Ну але програміст він був поганий, і його хотіли звільнити.

Але коли менеджер хотіла з ним поговорити, то він завжди дуже дивно говорив, а потім слав їй картинки з сатаною. Тому менеджер попросила його більше не приходити, але не звільнила, щоб він отримував зарплатню і не погрожував їй. Так Сергій ще пів року «попрацював».

Індус Девендра

Коли я працював в Тайланді, мені на шляху зустрівся Девендра. Він індус, але з якоїсь дуже висококастної сім'ї. Девендра попав в Бангкок, і був вегетаріанцем, не курив, і не пив. Про це все він мені розказав на перекурі з пляшкою пива, після відвідувань закладу best beef.

Ну але в цей тред Девендру додає не його падіння по соціально-індуській драбині. В Деведндри були дивні відносини з дівчатами. Він зустрів дівчину, тайку, і вона переїхала до нього. Все було добре, допоки він не захотів з нею розійтись, але не міг їй це сказати.

План як з нею розійтись навіть включав побєг з квартири яку він знімав поки її не було вдома. Ми всім офісом сиділи та планували, бо коли Дев казав що хоче розбігтись, тайська дівчина напрочь забувала англійську мову…

Кароче, наскільки я зрозумів, вони зараз одружені, а Девендра так і не зміг втекти.

Закарпатський Олег

Ще один програміст був з Закарпаття. Не пам’ятаю як його звати, але він дуже піклувався про своє здоров’я. Вот прям дуже. Настільки, що в кожного в кімнаті в календарі було нагадування, яке казало, що треба піти з кімнати, бо… ПРОВІТРЮВАННЯ на 15 хвилин.

За цей час він йшов, і в мікрохвильовці розігрював якесь неймовірне карпатське щось, яке смерділо, як пахви диявола, а під час розігрівання в мікрохвильовці аромат розходився по всьому поверсі.

Я вот поки писав, згадав що звали його Олег. Кароче, він постійно в промислових масштабах їв часник, а міг посеред дня поїхати кататись на вєліку, бо треба. Приїжджав дурно пахнущий, в душ не ходив. Ну але найдивніше в нього було те, що одного разу зайшовши в туалет, я побачив, як він ссить в раковину. На моє питання: Олег, чи не с***в ти, він відповів що туалет зайнятий, а раковина — то як пісуар. Кароче, дружба з Олегом в нас не дуже пішла.

Інтимна історія

Ви можете сказати, що я сексист, бо немає ні одної жінки в історіях. І це правда, жінок-програмістів в часи, коли я працював в Україні було дуже мало. Але вони були. В мене була одна знайома, дуже талановитий програміст, яка була дуже, кхм, не перебірлива в партнерах.

І вот один мій знайомий також попав до неї, і в них зав’язались якісь стабільні відносини. Коли вони розійшлись, ми сиділи на пиві, і ясно він розказував яке в нього розбите серце. Але потім каже: а знаєш що найдивніше? Вона дуже просила, щоб їй кінчали на обличчя. А потім розтирала все, і казала що це дуже добре для шкіри обличчя.

Вроді як і в порнографії, вроді та для сексу цікаво, але потім сидіти з нею, і дивитись серіал поки то всьо сохне було дуже некомфортно. Я потім згадав скільки разів ми при зустрічі цілувались в щьоку…

Кароче, з того часу я ні з ким в щьочку при зустрічі не цілуюсь. Така травма.  На цьому мій невеличкий тред закінчується. Але якщо хочете допомогти мені зі збором на антидронове ружжо для 57 окремої, то вот: https://send.monobank.ua/jar/8Fy1MzsbRM